Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPan tuplaviikonloppuun tuplajuhlat

 
PoPan tuplaviikonloppuun tuplajuhlat

Porin Palloilijat kohtaa tulevana viikonloppuna kotisalissaan vieraita pohjoisesta. Ensin lauantaina vastassa on viime kauden liiganelonen Tervarit ja sunnuntaina vastaan asettuu Futsal Team Kemi-Tornio. Molemmat ottelut alkavat urheilutalolla kello 14.00.

Porin Palloilijoilla on viikonloppuna myös aihetta juhlaan. Lauantain kohtaaminen Tervareita vastaan on seuran sadas ottelu futsalin pääsarjassa. Samainen ottelu on kapteeni Timo Laurilan sadas kerta liigakentillä. Laurila on näin ollen pelannut jokaisessa Sinimyrskyn liigaottelussa.

Vastustajina Tervarit ja FTK tultaneen kohtamaan erilaisin eväin. Tervarit on kahden pisteen etumatkalla PoPasta viidennellä sijalla ja ovat kauden aikana osoittaneet hyviä otteita muun muassa nollaamalla Kampuksen Dnamon kotisalissaan ja voittamalla Ilveksen vieraissa. PoPa saa otteluun miltein parhaan mahdollisen kokoonpanon. Ainoastaan Vesa Lammisen polvivamma pitänee miehen sivussa. Tervareilta puolestaan puuttuu pelikieltoinen ja viime kaudella porilaisten sydämiin pelannut Adrian Rizvani.

Sunnuntain vieraat FTK ei ole avannut vielä pistetiliään liigassa, vaikkakin ovat osoittaneet jo piristymisen merkkejä. Usean kerran Suomen mestaruuttakin juhlinut seura on tehnyt määrätietoista työtä nuorten futsalistojen parissa, ja sunnuntaina nähtäneen liigan nuorimmat joukkueet  vastakkain.

Lauantaina kannattaa saapua ajoissa hallille, sillä kapteeni Laurila palkitaan hienosta 100 ottelun putkesta ennen ottelun alkua.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori 


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää