Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässät-Lukko pesisderbyssä Porissa toukokuun lopulla

 
Ässät-Lukko pesisderbyssä Porissa toukokuun lopulla

Erinomaista kautta jääkiekon SM-liigassa pelaava Porin Ässät kohtaa rakkaan naapurinsa Rauman Lukon pesäpallo-ottelussa lauantaina 28.5 Porin pesäpallostadionilla. Viime kesänä pelattiin Raumalla vastaava ottelu kiekkoilijoiden kesken ja ehkäpä ottelun lopputulos antoi jo viitteitä meneillään olevasta liigakaudesta, sillä Ässät voitti tuolloin pesisottelun jaksoin 1-0.

Liigakiekkoilijoiden pesisderbystä on tarkoitus tehdä perinne ja se tullaan järjestetään vuorovuosin Raumalla ja Porissa. Ässien ja Lukon pesisottelu pelataan tälläkin kertaa naisten Superpesisottelun esiotteluna ja se alkaa lauantaina 28.5 klo 14.30. Porin Pesäkarhut ja Rauman Lukko(ex-Fera) puolestaan pelaavat Superpesiksen sarjaottelunsa klo 17.00 alkaen. Kiekkoilijoiden pesisottelun erotuomarit ovat jopa kansainvälisesti huipputasoa, kun tuomareiksi ovat lupautuneet porilaiset Sm-liiga-tuomarit Antti Boman, Jari Levonen, Jarno Levonen ja Petri Tuomisto. Ottelun juontajana toimii "viraliinen Ässä-ääni" Jussi Aho Radio Porista.

"Pori-Rauma-pesispäivästä tulee varmasti upea. Toukokuun lopulla lauantai on hyvä pelipäivä ja odotankin tapahtumaan runsaasti katsojia. Toivottavasti sekä Ässät että Lukko pelaavat pitkälle kevääseen Sm-liigaa, se vain lisäisi kiinnostusta tälle pesisderbyllekin. Lisäksi uskon, että Superpesiksen paikallisottelu Pesäkarhujen ja Lukon välillä vetää kansaa hyvin Porin pesisstadionin lehtereille. Tulemme myymään tapahtumaan yhteislippuja, joilla näkee molemmat pelit. Lisäksi esimerkiksi Ässien ja Lukon kausikorttilaiset sekä Pataljoonan jäsenet tulevat saamaan pientä etua lipunhinnassa. Pesäkarhujen kausikortilla pääsee luonnollisesti koko tapahtumaan ilman lisäveloitusta", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää