Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

"Juusosta on kehittynyt kahden vuoden aikana monipuolinen ja luotettava pelaaja, joka pystyy mukautumaan moneen rooliin. Juusolla on lisäksi temperamenttia, joka sopii tähän joukkueeseen täydellisesti. Porilainen pelaaja, joka on kehittynyt MuSa:n väreissä valtavasti. Loistava palanen tämän vuoden joukkueeseen." päävalmentaja Ulanen kuvailee monelle vastustajalle porilaista "piikkiä lihassa".

Parempia kuin Taiki ja Taka

Joukkueen mukana jatkaa mielenkiintoisia testipelaajia. Viime viikolla tarkkaavaisimmat huomasivat tekonurmen viheriöllä useita japanilaistaustaisia pelaajia. Näistä pelaajista osa pakkasi viikonloppuna laukkunsa ja palasi kotimaahansa mutta kaksi pelaajaa jatkaa testissä ja ovat vakuuttaneet Ville Ulasen:

"Mitsuru, hyökkääjä. Mitsu on vakuuttanut päivästä yksi niin valmennusjohdon kuin kaikki muutkin ketkä ovat pelaajan jo nähneet. Hänen tekniikka ja kehonhallinta on silmiä hivelevää. Laukaus on todella kova molemmilla jaloilla ja hän tarvitsee siihen vain pienen latausliikkeen. Mitsu on ollut testijaksolle saapuessaan parempi kuin mitä Takanori Yokochi, jos haluaa vertailua menneisiin vahvistusiin tehdä."

"Naoki, ylempi kk.: Naokiin pätevät samat positiiviset sanat kuin Mitsuun. Erittäin tyylikäs pelaaja, joka pystyy johtamaan orkesteria. Tekniikka ja suunnanmuutos on poikkeuksellisella tasolla Ykköseen. Erittäin ystävällinen ja mukava ihminen. Testijaksolla on esiintynyt jopa paremmin kuin Taiki Kagayama aikanaan, jos taas haluaa vertailua tehdä aikaisempaan."

"Pelaajien taustavoimana toimiva agentti on ottanut Musan Salaman huomaansa ja pystyy tarjoamaan meille poikkeuksellisen laadukkaita pelaajia. Yhteistyö ja luottamus on molemminpuolista ja sitä ollaan halukkaita jatkamaan. Kahden testissä olevan pelaajan lisäksi neuvotteluyhteys Yutaka Abeen on olemassa ja Yutaka haluaa Poriin tulla takaisin. Näistä japanilaisista pelaajista on tullut MuSan vahva tavaramerkki ja ne muistuttavat jopa takavuosien Porissa vaikuttanutta brassitrioa. Toivomme että löydämme kevään aikana ratkaisuja pelaajien tänne saamisen suhteen. Kahden mainitun japanilaisen pelaajan lisäksi testissä jatkavat edelleen Joonas Rantala ja Karam Hathoud" seuran toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi valottaa tilannetta.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää