Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Perälän neljäs nollapeli tuli melko helposti

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla. Pallo kävi jo lähellä maaliviivaa, josta Elina Setälä kävi sen pelastamassa. KaDy prässäsi korkealta, joka osaltaan vaikeutti MuSaFutsalin pelinrakentelua. MuSaFutsal siirtyi ottelussa johtoon ajassa 05.56, kun Netta Hannula riisti pallon hyökkäyspäässä ja laukoi vastustamattomasti pallon pitseihin ohi KaDy-vahti Maria Halla-Ahon. KaDy ei kuitenkaan peliään muuttanut, vaan jatkoi rohkeasti. Korkealta prässäten he vaikeuttivat kotijoukkueen pelin avaamista koko avausjakson. Kumpikaan joukkue ei pitkää hyökkäystä montaakaan kertaa vetänyt, vaan melko suoraviivaisesti hyökättiin. Jakson toisella puolikkaalla MuSaFutsal pystyi nopeilla hyökkäyksillä luomaan paikkoja, mutta Halla-Ahon jalkatorjunnat pitivät maalimäärän yhdessä, kunnes Hannula riisti pallon kesken KaDyn rakentelun ja laukoi kotijoukkueen kahden maalin karkumatkalle. KaDy ei tolppaa lähemmäksi avausjaksolla päässyt ja näin tauolle lähdettiin MuSaFutsalin 2 – 0 johdossa.

Toiselle jaksolle osat vaihtuivat täysin. Tällä kertaa MuSaFutsal tuli kovalla höyryllä luoden avausminuuttiin pari kolme tekopaikkaa, mutta Halla-Aho ja kumppanit kestivät rynnistyksen. MuSaFutsal siirtyi 3 – 0 johtoon ajassa 23.48. Anni-Elina Luotonen pelasi sivurajan luupilla ylöspäin Setälää kohti. Setälä odotti rauhallisesti, että pallo olisi sopivassa kohdassa ja laittoi sellaisen moukun takayläseen, että Halla-Aholla ei juurikaan jäänyt mahdollisuuksia ottaa palloa kiinni. MuSaFutsal oli toisella jaksolla kuskin paikalla, eikä KaDy saanut avausjakson tyylistä peliään käyntiin oikein missään vaiheessa. MuSaFutsal sai epäsuoran vapaapotkun ajassa 29.20. Kuvion päätteeksi Luotonen ampui Hannulan siirrosta neljännen osuman. KaDyn takaa-ajo koki kovia ajassa 33.31, kun vieraiden Saana Vestola katseli toista kertaa keltaista korttia. Punaisen kortin myötä MuSaFutsal kahdeksi minuutiksi ylivoimalle. Pallo liikkui, mutta tekopaikoille ei kotijoukkue pystynyt pääsemään. KaDy-kolmikko pelasi uhrautuvasti koko kaksi minuuttisen. Lopussa KaDy haki viidellä kenttäpelaajalla kavennusta. Vähäiset yritykset kilpistyivät tänään hyvin pelanneeseen Martta Perälään. Parhaina palkittiin tänään Martta Perälä (MuSaFutsal) ja Laura Toivanen (KaDy).

Voitolla MuSaFutsal nousi ohi HIFK:n sarjakakkoseksi Ilveksen taakse. Tamperelaiset ovat pelanneet yhden ottelun porilaisia enemmän ja piste-ero joukkueiden välillä on yksi piste.

MuSaFutsalin seuraava ottelu ensi viikon lauantaina, jolloin Porin Urheilutalolle saapuu vieraaksi FC Sport. Ottelu alkaa 16.00.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2018-2019 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää
Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää