Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Runkosarjan viimeiseen otteluun voittomielellä

 

Runkosarjan viimeiseen otteluun voittomielellä


Naisten Superpesiksen runkosarja päättyy sunnuntaina ja varsin moni asia on ratkaisematta. Lapua tulee voittamaan runkosarjan, Lappeenranta tulee olemaan neljäs, Seinäjoki yhdeksäs ja Siilinjärvi kymmenes. Kaikki muut sijoitukset ja näinollen myös otteluparit kahdeksan parhaan pudotuspeleissä selviävät vasta sunnuntain peleissä.

Pesäkarhut kohtaa sunnuntaina kotiottelussaan Petojussit Seinäjoelta ja lähtee otteluun tavoitteenaan voittaa peli ja saada aikaiseksi hyvä valmistava suoritus ennen keskiviikon ensimmäistä puolivälieräottelua. Pisteenkin saalistaessaan porilaiset sijoittuisivat runkosarjassa toiselle sijalle ja jättäisivät näin Jyväskylän kolmanneksi. Samalla Pesäkarhut pääsisi asettamaansa runkosarjan tavoitteeseen.

"Ehjää vahvaa suoritusta lähdemme hakemaan. Meillä on tiettyjä pelillisiä asioita pelin sisällä, joihin kiinnitämme erityistä huomiota silmälläpitäen tulevia pudotuspelejä onpa vastustaja sitten kuka tahansa. On turha speluloida tulevalla vastustajalla, vaihtoehtoja kun on ihan riittämiin. Olennaista on pelata sunnuntaina niin, että on itsevarma ja rauhallinen olotila lähteä playoffeihin. Olemme harjoitelleet viimeiset pari treeniä erityisesti oman pelin kehittäminen etusijalla, toki noissa harjoituksissa on otettu huomioon hieman myös mahdollisia tulevia vastustajia. Mentaalipuolella on nyt kuitenkin tärkeintä keskittyä sunnuntain Petojussit-matsiin, ajatus ei saa karata sunnuntai-iltaa kauemmaksi vielä. Runkosarjan kakkospaikka ja tavoitteemme saavuttaminen tottakai kiinnostaa ja sitä lähdemme tuloksellisesti erityisesti metsästämään", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen sunnuntaiseen kotiotteluun pääsee kaksi henkilöä yhden hinnalla vihreää S-etukorttia näyttämällä. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 18.00.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää