Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille tappio ensimmäisessä välierässä

 
Pesäkarhuille tappio ensimmäisessä välierässä, "sota" on alkanut

Pesäkarhujen ja Petojussien välieräsarja alkoi sunnuntaina peräseinäjokisten kotivoitolla.

Ottelu oli molemmilta joukkueilta melko jännittynyttä, ensimmäisen jakson Petojussit ratkaisi viimeisen tasoittavalla. 0-0 -tilanteessa mailanvarteen tuli Maiju Kangasluoma lyöden läpi kakkospuolelta, tuloksena kolme juoksua ja jakso kotijoukkueelle 3-0. Myös toisella jaksolla edettiin pitkään juoksuitta, kunnes kolmannessa vuoroparissa Petojussit teki osittain onnekkaastikin kaksi juoksua. Kun Pesäkarhut ei saanut muutamista tilanteistaan huolimatta aikaan juoksuja, meni toinen jakso juoksuin 2-0 kotijoukkueelle.

"Olimme tänään huonompia, mutta tiedän että tiistaina kotiottelussa kentällä on varmasti parempi Pesäkarhut. Kaisa Kärkkäinen oli oikeastaan ainut meidän pelaajista tänään, joka onnistui sisäpelissä omassa tekemisessään. Mutta "sota" on vasta alkanut, nyt pitää vaan vastata kovilla otteilla kaikkeen mitä pelissä sitten tapahtuukin. Uskon että myös meidän loistava kotiyleisö ottaa meidät omakseen tiistaina ja laittaa Petojussit enemmän kuin kovilla. Nyt jos koska kotiyleisön merkitys tulee olemaan hyvinkin tärkeä", Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania toteaa.

Välieräsarja jatkuu siis tiistaina Porissa. Ottelu alkaa jo klo 17.00 ja se on myös Urheilukanavan tv-ottelu.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää