MuSan kotiavaus toi avauspisteen

MuSan ensimmäinen esiintyminen tällä kaudella Porin Urheilutalon matolla oli yhden pisteen arvoinen kun FC Rauman kanssa tasattiin pisteet lukemin 3 - 3 (2 - 2). Ottelu alkoi MuSalaisittain hyvin, sillä jo 41 sekunnin jälkeen kuultiin maalilaulua Niko Saarisen venyttäessä pitsejä. Maalintekijäksi hankittu Juhani Pösö sai kuparisensa rikki ajassa 6.45 kun hän laukoi Eero Salmisen syötöstä lukemat 2 - 0. Ottelu eteni tasaisesti ja FC Rauma pääsi peliin mukaan MuSan puolustuspään virheen avulla. Jere Kyrkkö ampui pallon ohi MuSa-vahti Joni Kuusiston, 2 - 1. Aleksi Kanerva tasoitti vielä ennen taukoa lukemiksi 2 - 2.

Tauon jälkeen FC Rauma aloitti väkevästi ja siirtyikin vastahyökkäyksen päätteeksi 2 - 3 johtoon. Hienon sommitelman päätteksi ajassa 24.25 Sami Kauppi tasoitti lukemiksi 3 - 3 Juhani Pösön syötöstä. Pösö sai loistavan syötön Eero Salmiselta. Kaksikko pelasikin astetta paremmin kuin sarja-avauksessa Toijalassa viikko sitten. Ottelun toisen jakson jälkimmäinen puolisko ei hyvistäkään paikoista tuonut lisämaaleja ja numerot tasattiin Satakunnan derbyssä lukemin 3 - 3 (2 - 2). Ottelun parhaana palkittiin vierailijan Jesse Wallenius. MuSan paras tänään oli Sami Kauppi. Yleisöä lehtereillä oli 59. MuSan pelit jatkuvat jo huomenna sunnuntaina kun joukkue matkaa Jyväskylään U.S.Skädämin vieraaksi.

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.