Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jännitysnäytelmä päättyi MuSan voittoon

 

Jännitysnäytelmä päättyi MuSan voittoon


Kauden toinen vierailu Toijalaan tällä kertaa KylVen vieraana. Ottelu päättyi MuSan viime hetken maalin jälkeen 6 - 7 (2 - 2) vierasvottoon. Voittomaali syntyi Niko Saarisen toimesta 8 sekuntia ennen päätössummeria. Ottelu alkoi tasaisesti molempien saadessa tekopaikkoja. KylVe siirtyi 1 - 0 johtoon, jonka MuSa kuittasi Toni Rajamäen hienolla vedolla. Minuutti tästä niin MuSa-vahti Joni Kuusisto oli maskissa ja veto yllätti Jonin helpon näköisesti, 2 - 1. Jakson viimeisellä minuutilla Niko Saarinen harhautti pakin ja veto verkkoon 2 - 2.

Toinen jakso alkoi MuSan kannalta murheellisesti kun 33 sekuntia ja KylVe meni johtoon MuSan löysän puolustuksen vuoksi. Mutta MuSa kuittasi nopeasti kun Toni Rajamäki siirsi maali eteen ja uusilla kengillä pelannut Jussi Välilä teki kauden avausmaalinsa. Tasatulos ei pysynyt taululla kauaa ennen kuin KylVe taas johtoon. Ja MuSa tasoitti taas nyt Tommi Järvisen toimiessa maalarina. 33.26 MuSalle tuomitaan kun Jussi Välilä kaadetaan pilkun arvoisesti. Laukojaksi tuli vaihtopenkiltä kakkosmaalivahti Juho-Matti Pösö, joka täräytti MuSan ensi kertaa johtoon. KylVe otti välittömästi maalivahdin pois. KylVen yv-peli tuottikin tulosta kun pallo sujahti ohi Joni Kuusiston, 5 - 5. Juha Helander ampui sivurajan jälkeen lähes nollakulmasta MuSan taas johtoon. MuSan alivoimapelaaminen ei ole uomissaan, sillä KylVe tuli vielä kerran tasoihin. Niko Saarinen vei maalillaan MuSan johtoon ajassa 39.52, joka jäi KylVen huimasta loppuyrityksestä huolimatta   loppunumeroiksi. Näin pisteet Poriin lukemin 6 - 7 (2 - 2). MuSa   jatkaa vieraskiertuettaan ensi lauantaina kun matkustetaan Pirkkalaan PJK:n vieraaksi.

MuSan pistemiehet:
Niko Saarinen 2+0
Toni Rajamäki 1+1
Sami Kauppi 0+2
Tommi Järvinen 1+0
Juha Helander 1+0
Jussi Välilä 1+0
Juho-Matti Pösö 1+0 (6m. rp.)
Janne Schütt 0+1

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää