Ässille tärkeä voitto Jokereista

Ässien taistelu suorasta pudotuspelipaikasta sai vauhtia perjantai-illan voitokkaasta ottelusta Jokereita vastaan. Antti Raanta torjui nollapelin.

Ässät lähti otteluun vahvalla sykkeellä. Veli-Matti Savinainen teki kotijoukkueen ensimmäisen maalin ylivoimalla Kristian Kudrocin ja Stephen Dixonin syötöistä ajassa 03:09.

Toinen erä alkoi Ässien kannalta hienosti Joel Armian ampuessa suoraan syötöstä Ässille 2-0 maalin, kun erää oli pelattu reilu minuutti. Ässät kasvatti johtoaan 3-0 Mark Leen maalilla ajassa 37:11.

Kolmannessa erässä maalia saatiin odottaa aivan erän loppuun. Veli-Matti Savinainen viimeisteli lukemiksi 4-0 kahden miehen ylivoimalla ajassa 59:34.

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.