Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSan vuosi alkoi tappiolla

 

MuSan vuosi alkoi tappiolla


Perjantai-illan huuma oli kaukana kun AC Estudiantes ja MuSa kohtasivat Tampereen Tamppi-Areenalla. Melko tilanneköyhä ottelu päättyi lopulta ACE:n 4 - 2 (0 - 1) voittoon.

Ottelussa ei ensimmäisellä jaksolla nähty oikeastaan mitään paitsi MuSan johto-osuma ajassa 15.35 kun Lasse Piiran kulman ampui takakulmaan Jani Lehtinen.

Toinen jakso alkoi MuSan kannalta synkästi, sillä seitsemässä minuutissa ACE oli kääntänyt ottelun tilanteeksi 3 - 1. Maalit tulivat tasaiseen tahtiin. Ensimmäinen oli vapaapotku noin seitsemästä metristä, jonka Matti Anttonen pommitti MuSa-vahti Jesse Vuorisen pään vierestä yläputken alle. Kaksi seuraavaa tulivat MuSan pienten merkkausvirheiden seurauksena. MuSa otti aikalisän ajassa 33.09, josta ei kulunut kuin reilu minuutti nin MuSa tuli maalinpäähän Niko Saarisen upealla osumalla. Tommi Järvinen syötti pallon keskialueelta ilmassa kohti Nikoa, joka suoraan ilmasta kääntöpotkulla ohitti ACE-vahti Iiro Kaislan. Maalin jälkeen MuSa painoi pelin ACE-päätyyn mutta hyvistäkään paikoista pallo ei MuSalle pomppinut. Viimeisellä minuutilla Anttonen oli unohtunut täysin yksin MuSan maalin eteen ja sijoitti Kaislan heittämän pallon ohi silloin maalia vartioineen viidennen kenttäpelaajan Juha Helanderin. Loppulukemat kirjattiin näin ACE:lle 4 - 2 (0 - 1).

ACE:lta palkittiin parhaana porilaislähtöinen Samu Lepistö, joka juoksi kuin duracell-pupu koko 40 minuuttia. MuSan paras oli Niko Saarinen, joka oli tullut auttamaan viime kautista joukkuettaan FC Jazzista.

Nyt alkaa MuSalle putoamispeikko jo irvistää mutta vielä on viisi peliä aikaa kääntää kurssi. Seuraavaksi kohdataan PJK Porin Urheilutalolla Su 13.1 klo 18.00 alkaen.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää