FC PoPa avasi harjoituskauden tappiolla

FC PoPa aloitti kauden 2008 ottelut tappiolla Tampereella, kun Ykkösessä pelaava TPV oli parempi maalein 2-0 (1-0).

Porilaiset hallitsivat ensimmäistä puoliaikaa mutta TPV teki puoliajan ainoasta paikastaan ottelun ensimmäisen maalin. Juuri ennen TPV:n maalia porilaisten Teemu Pelttarilla oli loistava paikka viedä vierasjoukkue johtoon, mutta tällä kertaa vastustajan liimanäppi oli parempi. Ja "jos et itse tee niin kaveri tekee" ja näin siinä kävi tällä kertaa, loistava keskitys oikealta ja maalin edestä nätti ohjaus pömpeliin. Kaikin puolin PoPa pääsi rakentamaan ensimmäisellä puoliajalla vaarallisia hyökkäyksiä Teemu Vihtilän johdolla, mutta viimeistelystä puuttui vielä terävyys.

Toisella puoliajalla porilaisten liike hieman loppui ja tamperelaiset saivat pelin hallintaansa. Porilaisille oli muutama paikka tasoittaa ottelu, mutta Tom Melarti oli tällä kertaa epäonnen soturi. TPV sinetöi voiton parikymmentä minuuttia ennen ottelun loppumista siirtämällä pelivälineen läheltä maaliin, Lauri Pirhosen torjuttua ensimmäinen yritys.

Vaikka kausi alkoi tappiolla niin päätä ei tarvitse laittaa pensaaseen, varsinkin ensimmäisen puoliajan esitys oli hyvää ja seuraava haaste on saada peli toimimaan koko pelin ajan. FC PoPa:lta puuttui Tampereelta Janne Vuorinen, Ari Qvist, Tatu Mäkelä ja Jarkko Reinikka.

2.2.2008 Pirkkahalli, harjoitusottelu
TPV - FC PoPa 2-0 (1-0)

32´ 1-0 Ollikainen
73´ 2-0 Uimonen