Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Santahuhta jatkaa MuSan päävalmentajana

Santahuhta jatkaa MuSan päävalmentajana

 

Musan Salama jatkaa kaudella 2016 tutussa komennossa, kun Matti Santahuhta, 34, ja Ville Ulanen, 32, jatkavat joukkueen peräsimessä. Pohjoislohkoa kaudella 2016 pelaava porilaisjoukkue sijoittui viime kaudella länsilohkossa hienosti toiseksi ja menestystä lähdetään hakemaan myös tulevalla kaudella: "Hyvillä fiiliksillä lähdetään taas kauteen ja treenimatseja odotetaan jo innolla. Suurin osa vastustajista on uusia tänä vuonna, joten se tuo lisää mielenkiintoa tulevaan kauteen", kertoo Santahuhta. Vastustajia nähdään mm. Rovaniemeltä, Oulusta, Lapualta, Ylihärmästä ja Torniosta. "Lohko on kovatasoinen, sillä ovathan kaikki joukkueet täynnä puoliammattilaisia. Hienoa kohdata itselle täysin uusia tuttavuuksia, joten mahtavilla fiiliskillä lähdetään tulevaan kauteen", hihkuu Ville Ulanen.

Seuran johto oli erittäin tyytyväinen joukkueen viime kauden tekemiseen ja samankaltaista taisteluilmettä ja viihdearvoa lähdetään hakemaan myös tulevalla kaudella: "Hieno kausi on takana ja joukkue pelasi mielestäni pääosin erinomaista jalkapalloa, jota oli hauska seurata. Tästä iso kiitos kuuluu tietenkin valmennusryhmälle, josta onneksi nyt suurin osa jatkaa joukkueen peräsimessä", kehaisee vuoden alusta toiminnanjohtajana aloittanut Tommi Laaksonen. Santahuhta muistuttaa, että valmennustiimi saattaa vielä kasvaa ennen kauden alkua, sillä viime kaudella valmennusringissä mukana ollut Jari Kirvesmäki jättäytyy pois vahvuudesta.

Valmennuskaksikon lisäksi MuSa on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta, kun Niko Vainionpää ja Matias Sallila jatkavat joukkueessa myös kaudella 2016. Molemmat herroista lukeutuivat viime kauden avainpelaajiin ja isoa roolia lienee luvassa myös tulevalla kaudella. Vainionpää muodosti tuhoisan hyökkäystrion yhdessä Sami Rantalan ja Plumb Jusufin kanssa, viimeistellen kauden aikana kiitettävät yhdeksän maalia. Matias Sallila sen sijaan pelasi vakuuttavasti laitapuolustajana sarjan parhaiten tilkityssä puolustuslinjassa. Sallila onnistui lisäksi kerran maalinteossa kauden aikana.

Sallila odottaakin jo vesi kielellä tulevaa kautta ja toivoo, että saisi pelata mahdollisimman ehjän kauden: "Harkkamatseja odotan jo innolla, sillä meillä on paljon hyviä pelaajia joukkueessa ja kaikki on kovalla asenteella mukana. Todella hienoa päästä taas tositoimiin ja uskon, että saan annettua itsestänikin vielä enemmän joukkueelle tulevan kauden aikana", analysoi tamperelaislähtöinen puolustaja.

Sallila ja Vainionpää täydentävät MuSan sopimuspelaajatilannetta mukavasti ja joukkueella on kasassa jo 15 sopimusta tulevalle kaudelle. "Tyytyväinen täytyy olla pelaajien sitoutumisen tasoon ja uskon, että sopimuslistaa täydennetään vielä aivan lähipäivinä", vihjaa Tommi Laaksonen. Joukkue ei vielä valmennusjohdonkaan mielestä ole valmis: "Muutamalla onnistuneella hankinnalla päästään pelaamaan sen tyylistä futista, jota valmennus haluaakin", muistuttaa Ulanen.

Sopimukset 12.1.2016:
Juhani Koponen (mv)
Eetu Lindfors (mv)
Matias Vilja
Miika-Samuel Rostedt
Ville-Waltteri Kivimäki
Toni Pyyranta
Toni Tuuri
Sami Rantala
Ville Vihlman
Joonas Salo
Jesse Junnila
Antti-Pekka Pihlainen
Nico Rinne
Niko Vainionpää
Matias Sallila

MuSa on sopinut tulevaksi kaudeksi myös mukavan määrän harjoituspelejä ja lisäksi joukkue pelaa jälleen Suomen Cupissa, jossa viime vuonna porilaiset menestyivät nimenomaan maalitykki Niko Vainionpään johdolla upeasti, sijoittuen 16. parhaan joukkoon.

MuSan harjoituspelit:
La 30.1 klo 18.30 Karhuhalli Fc Jazz – MuSa
La 6.2 klo 16.30 Karhuhalli MuSa – Masku
La 13.2 klo 16.30 Karhuhalli MuSa – Pallo-Iirot
La 5.3 klo 15.00 Tekonurmi MuSa – Eupa
Su 13.3 klo 15.00 Tekonurmi PPT – MuSa
La 19.3 Pirkkahalli TPV – MuSa
Ke 24.3 Rauma tekonurmi Pallo-Iirot – MuSa
La 9.4 Masku – MuSa
La 16.4 klo 15.00 Tekonurmi MuSa – PPT

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleMattiSantahuhta

Matti Santahuhta

13.8.1981 Pori
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää