Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussi Makkonen siirtyy Ässiin

Jussi Makkonen siirtyy Ässiin

 

Ässät on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Jussi Makkosen kanssa. 31-vuotias keskushyökkääjä saapuu Poriin lähes 600 liigaottelun kokemuksella TPS:n riveistä.

Makkonen siirtyi Turkuun kesken viime kauden Espoo Bluesista, jota hyökkääjä edusti vuosina 2013 - 2016. Liigaurallaan Makkonen on edustanut Bluesin ja TPS:n ohella myös HPK:ta, JYP:iä sekä Tapparaa.

- Makkonen on kokenut ja monipuolinen keskushyökkääjä. Hän pystyy pelaamaan hyvin molempiin suuntiin ja myös ratkomaan otteluita. Hän tuo meille lisää osaamista sekä ylivoima- että alivoimapelaamiseen, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.

- Ässät on hieno perinteikäs seura ja täällä on nyt uutta nostetta. Puitteet ovat todellakin kunnossa pukukoppia myöten ja täällä on myös minulle tuttu päävalmentaja Jyrki Aho.

- Porissa kävi viime kaudella peleissä hyvin yleisöä ja tunnelma oli hieno, Jussi Makkonen kommentoi.

Kevätkausi oli Makkoselle nousujohteinen, sillä TPS:n riveissä hyökkääjä iski 20 ottelussa tehopisteet 6+7 =13. Pudotuspeleissä Makkonen pelasi 8 ottelua tehoin 1+1 =2. Yhteensä hyökkääjä on pelannut urallaan 53 Liigan pudotuspeliottelua ja palkintokaapissa ovat SM-hopeat vuosilta 2004 ja 2013 sekä SM-pronssi keväältä 2010.

- Hän pelasi hyvän loppukauden Turussa ja uskomme, että nousujohteisuus jatkuu myös täällä, Korpisalo kertoi.

- Minulla on jo pelejä takana Liigassa jonkin verran ja olen nähnyt sen, millä tasolla päivittäisen tekemisen pitää olla, jotta joukkue menestyy. Sitä kautta pystyn auttamaan myös nuoria pelaajiamme, Makkonen totesi.


Jussi Makkonen on myös Liigan maalikuningas kaudelta 2008 – 09. Tuolloin Makkonen iski HPK:n paidassa 57 ottelussa tehopisteet 27+32 =59.

- Vahvuuteni on monipuolisuus. Sovellun moneen eri rooliin. Itse olen pitänyt itseäni eniten pelintekijänä, Makkonen kertoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2015-2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015-2016

Ottelut kaudella 2015-2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JussiMakkonen

Jussi Makkonen

24.4.1985 Turku
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää