Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

 

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu. MuSaFutsalin ottelut jatkuvat pahimmalla mahdollisella testillä. Hallitseva mestari Ilves FS saapuu kylään Porin Urheilutalolle. Ottelu alkaa lauantaina 13.1 klo 14.00.

Sarjataulukosta MuSaFutsal löytyy kuudennelta sijalta. 10 ottelua on kartuttanut pistepussia 12 pisteellä. Matkaa neljänteen sijaan ja play offeihin on kuusi pistettä. Lauantainen vastustustaja Ilves on kolmantena. Samalla ottelumäärällä he ovat saaneet kasaan 19 pistettä. Heillä on Liigan piikkipaikalle matkaa kolme pistettä. 

MuSaFutsalin ja Ilveksen keskinäinen historia ulottuu pitkälle takavuosille. Alkuvuosina Ilves oli keskinäisissä niskanpäällä järjestäen, mutta nyt viime vuosien aikana on MuSaFutsal pystynyt tosissaan taistelemaan voitoista. Tämän kauden avauskohtaamisen vei Ilves, joka oli joulukuussa Tampereella parempi lukemin 3 - 1 (2 - 0). Porilaisten ainokaisen tuolloin teki Milla Ljungman Mira Laurilan syötöstä. 

Liigan avauspuolikkaalla MuSaFutsalin tehokkaimpana on ollut Jessica Kannosto, joka on summannut tehot 5+6=11. Mira Laurila (6+3=9) ja Elina Setälä (4+5=9) ovat seuraavaksi tehokkaimmat porilaispelaajat. Vierasjoukkueen pistenikkari on ollut Jenni Häkli (10+5=15), joka löytyy koko Liigan pörssin neljänneltä sijalta. Tiina Pöyry (6+4=10) ja Jonna Kykkänen (5+5=10) ovat myöskin olleet tehokkaita. 

MuSaFutsal pääsi tauon aikana parantelemaan vaivojaan, mutta sairastupa ei ehdi vielä tyhjentymään tammikuun aikana. Harjoituksissa on ollut hyvä meininki ja Ilvestä lähdetään kaatamaan luottavaisin mielin.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää