Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tyson ja Tylor Spink siirtyvät Ässiin

Tyson ja Tylor Spink siirtyvät Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotiset sopimukset Tyson ja Tylor Spinkin kanssa. Kaksoset siirtyvät Poriin Ruotsin pääsarjajoukkue Örebron riveistä. Viime kaudella Tylor Spink pelasi joukkueessa 51 ottelua tehoin 6+4 =10 ja Tyson Spink 29 ottelua tehoin 2+0.

Hyökkääjät edustivat Örebrota kahden kauden ajan ja kaudella 2017 – 2018 Tylor Spink pelasi 48 ottelua tehoin 8+10 =18 ja Tyson Spink 52 ottelua tehoin 10+8 =18.

Kaudella 2016 -2017 Tyson Spink valittiin ECHL:n vuoden tulokkaaksi. Tutuista Liigapelaajista saman palkinnon ovat voittaneet mm. Ryan Zapolski sekä Justin Danforth. Kaudella 16-17 Tyson Spink iski 69 ottelussa tehot 33+42 =75.

Tylor Spink iski kaudella 2016-2017 veljensä ketjukaverina 66 ottelussa tehot 28+48 =76. Keskushyökkääjänä pelaava Tylor ampuu oikealta ja laitahyökkääjänä pelaava Tyson vasemmalta.

-Yhtäältä pidämme tärkeänä sitä, että veljekset ovat pelanneet yliopistouran jälkeen kaksi kautta Euroopassa ja siten nähneet skandinaavista kulttuuria sekä elämänmenoa. Toisaalta tiedämme, mikä harjoituskulttuuri ja vaatimustaso Örebrossa on. Tämä kaikki auttaa sopeutumisessa organisaation ja joukkueen arvoihin.

- Veljekset ovat fiksuja ja hyväkäytöksisiä kavereita. Luonne, työmoraali ja halu kehittyä ovat syitä miksi halusimme heidät Ässien uudelleenrakennukseen mukaan. Halusimme mukaan kaverit, joilla homma ei jää koskaan kiinni asenteesta ja taistelutahdosta.

- He tulevat sarjasta, jossa luistelutempo ja kamppailukovuus on hiukan Liigaa korkeampi. Tylor ja Tyson ovat pelinopeita päästään ja pystyvät luomaan sekä ovat hyviä eri kombinaatiopeleissä. Uskomme, että voimme auttaa veljeksiä vielä seuraavalle tasolle, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

- Pidän itseäni kahdensuunnan keskushyökkääjänä, joka pystyy tehokkaaseen hyökkäyspeliin ja vastuullisen puolustuspeliin. Olen ylpeä työmoraalistani ja haluan omalla tekemiselläni jäällä ja jään ulkopuolella auttaa joukkuetta voittamaan.

- Halusin Ässiin, koska organisaatio vaikutti sopivalta minulle ja veljelleni. Keskustelin Tommi Kerttulan sekä päävalmentaja Ari-Pekka Selinin kanssa, jonka jälkeen totesimme tämän olevan paras vaihtoehto tässä vaiheessa uriamme. Puhuin myös usean entisen Ässien pelaajan kanssa ja heillä kaikilla oli pelkästään positiivista kerrottavaa seurasta, Tylor Spink kommentoi.

- Pidän itseäni työteliäänä ja ahkerana hyökkääjä. Pyrin olemaan tehokas käyttämällä luovuutta ja pelikäsitystä, mutta ajattelen aina ensi joukkueen etua.

- Olen kuullut Ässistä pelkästään hyviä asioita ja keskustelut Tommi Kerttulan kanssa vakuuttivat tämän olevan paras vaihtoehto kehittymiseni kannalta, Tyson Spink kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää