Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kirittäret voitti vähäjuoksuisen ottelun

Kirittäret voitti vähäjuoksuisen ottelun

Pesäkarhujen ja Kirittärien kärkiottelu ei jättänyt koleasta säästä huolimatta ketään kylmäksi. Vähäjuoksuinen ottelu Erku-Areenalla ratkesi täpärästi vieraiden voittoon. 

Ottelun avauspisteen tuo toisessa vuoroparissa HENNA JUKA. Kotijoukkueen NOORA MATIKKA onnistuu loistavasti lautasen äärellä ja Kirittärillä on vaikeuksia päästä kentälle rakentamaan tilanteita. Pesäkarhujen etenijät napsitaan myös tehokkaasti pois kentältä eikä ottelussa kolmostilanteilla juhlita. 

Pesäkarhut saavat paikan yrittää kuroa kaulaa neljännessä vuoroparissa, kun kahden palon tilanteessa SUSANNA PUISTO siirtelee MILLA LINDSTRÖMIN kolmospesälle. Viimeinen lyönti kuitenkin lipsahtaa laittomaksi ja vierasjoukkue pääsee tasoittavalle vuorolle. Aikalisän jälkeen Kirittäret tasoittaa tilanteen lukemiin 1-1, mutta jaksovoittoa Pesäkarhut eivät kuitenkaan jyväskyläläisille luovuta, vaan tauolle mennään tasalukemissa. 

Toinen jakso alkaa samaan tapaan ensimmäisen kanssa, tällä kertaa ensimmäisen juoksun nappaa kuitenkin Kirittäret. Myös tällä kertaa Kirittärien juoksun toi VIRPI HUKKA SIRI ESKOLAN lyödessä. Seuraavat juoksut nähdään neljännessä vuoroparissa, kun Eskola kotiuttaa jälleen, tällä kertaa MARJUKKA URPELAISEN. Heti perään LAURA TOIKKANEN etenee kotipesään MARI MANTSISEN lyönnillä ja Kirittäret johtaa 0-3. 

Viimeisellä sisävuorollaan Pesäkarhut lähtee täysillä takaa-ajoon, yleisön kannustaessa kotijoukkuettaan. EMILIA LINNA kotiuttaa Jukan, avaten jakson pistetilin kotijoukkueelle. Viimeisenä lyöjänä Puisto saa lyötyä EMILIA ITÄVALON kotipesään, ja lyöntivuoro lähtee rullaamaan alusta, kun juoksut taululla ovat 2-3. Kahden palon tilanteessa Linna kuitenkin palaa kotipesään ja Kirittäret voittaa ottelun 0-1. 

Kirittärien ykköspalkittu ja kolme juoksua lyönyt Eskola toteaa, että Poriin tullessa jännitti sekä huono sää että odotettu tunnelataus. Pikkuhiljaa peliin kuitenkin pääsi kiinni ja keppi alkoi osua palloon. 

- Seuraava peli on jo sunnuntaina, joten huomenna tuttuun tapaan treenataan ja toivotaan että vire jatkuu, Eskola sanoo. 

Pesäkarhujen ykköspalkinnon nappasi hienosti ottelussa suoriutunut Matikka kehuu, että Kirittäret pelasi hyvää pesistä, mutta myös Pesäkarhut lähti peliin hyvin mukaan ja uskoi tekemiseensä loppuun asti. 

- Ulkopeli oli molemmilla joukkueilla todella hyvää, mikä varmasti selittää pientä tilannemäärää. Keli ei myöskään ollut mikään ihanteellinen lyöntikeli, analysoi Matikka. 

Hyviä ulkopelisuorituksia näki ottelussa paljon myös pelinjohtaja NALLE VILJANEN ja toteaa, että on aina hienoa napata voitto kärkiottelusta. 

- Tappio harmittaa tietysi, Kirittäret oli tänään tuon verran parempia. Onnistuttiin niissä asioissa missä pitikin sekä sisällä että ulkona, mutta kotiuttaminen jäi piippuun. Pari raskauttavaa virhettä ensimmäisellä jaksolla tuli, kun yhdestä 0-palon ajotilanteesta huti ja toisesta samanlaisesta koppi, Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND harmittelee. 

Pelinjohtaja toteaa, että näistä on opittava ja ottelu oli kuitenkin tasainen kärkiottelu. Edessä onkin Österlundin mukaan nyt pelien purkua ja joukkueen kanssa käydään läpi sitä, missä ollaan hyviä ja mistä löytyy parannettavaa. 

- Eteenpäin, tiivistää Österlund. 

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää