Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Kolmas välieräottelu päättyi Pesäkarhujen juhlintaan, kun Manse PP kaatui jälleen puhtaasti 2-0. Kolmannella otteluvoitolla Pesäkarhut etenee finaaleihin, jossa vastaan asettuu Jyväskylän Kirittäret. 

Pesäkarhut aloittaa ottelun vahvasti ja pääseekin niskan päälle ja 2-0 johtoon ensimmäisessä vuorossa. Hyvä ulkopeli ja sakkaukset sisäpelissä katkaisee molempien joukkueiden sisävuorot lyhyeen. Mansen ajolähdön Pesäkarhut purkaa hienosti paloihin eikä vierasjoukkue saa pistetiliä auki. Pesäkarhujen kotiutuksissa onnistuivat ensimmäisessä jaksossa Susanne Ojaniemen lisäksi Emilia Linna ja Susanna Puisto. 

Tauon jälkeen Manse ei saa pakkaansa kasaan, vaan Pesäkarhut takoo itselleen 6-0 johtolukemat, joista kolme syntyi Kaisa-Maija Rosvallin iskiessä kunnarin kenttään ja hänen edellään Maria Suominen ja Milla Lindström etenivät kotipesään. 

Manse PP pääsee nejännen vuoroparin aloittavassa vuorossa tekemään otteluun avausjuoksunsa, mutta vauhti ei riitä kunnon kiriin. Manse jääkin jälleen Pesäkarhujen jalkoihin porilaisten kotikentällä. 

Mansen lukkari Senni Sallinen saa ottelussa vierasjoukkueen ykköspalkinnon ja toteaakin tylyn totuuden, ettei ottelua voi voittaa, jos ei tee juoksuja. 

- Päällimmäisenä pettynyt olo. Tänään oli kaveri parempi ja jos 3-0 vie sarjan, niin parempi sen voitti, Sallinen harmittelee. 

Pesäkarhujen ykköspalkinnon nappasi Rosvall ja kehuukin jälleen Pesäkarhujen hyvää ulkopeliä. Joukkueen sisäpelistä Rosvall löysi virheitä, jotka hiomalla pois on joukkue entistä vahvempi. 

- Kyllä me hyvä peli pelattiin, virheistä huolimatta, Rosvall iloitsee ja kiittelee Pesäkarhujen yleisöä, joka löysi tiensä jälleen Erku-Areenalle kannustamaan omiaan ja luomaan tunnelmaa. 

Tampereen pelinjohtaja Jarkko Pokela toteaa tulleen selväksi, että kärkijoukkueita vastaan ei pärjätä. Pokela analysoi Pesäkarhujen olleen koko sarjan ajan niskan päällä ja pelasi kauttaaltaan hyvin.

- Lämmittää mieltä, että edetään välieräsarjasta finaaliin tuloksellisesti puhtain paperein. Sisäpelissä saatiin välillä Mansen kanssa kilpailla, kumpi töhöili enemmän, mutta se kuuluu tähän, Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund naurahtaa. 

Österlund nostaa vielä esiin Pesäkarhujen hyvää ulkopeliä, jossa jokainen osa-alue toimii tasapainoisesti yhteen. Pienen tauon jälkeen ottelut jatkuvat ja todellinen taistelu kultamitalista alkaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää