Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaakko Rosendahl jatkaa Ässien maalivahtivalmentajana

Jaakko Rosendahl jatkaa Ässien maalivahtivalmentajana

Ässien maalivahtivalmentajana vuodesta 2012 lähtien toiminut Jaakko Rosendahl jatkaa seuran palveluksessa kaksivuotisella sopimuksella. Jatkosopimus on solmittu jo hyvissä ajoin kauden aikana ennen koronaviruspandemian leviämistä.

- Jaakon rooli valmennusryhmässämme on iso. Hänen vastuullaan ovat maalivahtivalmennuksen lisäksi joukkueenjohtajan työt. Lisäksi Jaakko hoitaa pelinaikaisen videovalmennuksen ja yhteyden vaihtoaitioon.

- Jaakko on tehnyt pitkäjänteisen työn Ässien organisaatiossa ja tuonut paljon seuran toimintakulttuuritietoutta, jolla on oma arvonsa mm. koko Ässät-yhteisön strategiatyössä.

- Maalivahdit ovat olleet tyytyväisiä hänen työnsä laatuun ja Jaakolla oli myös oma halu jatkaa Ässissä. Toivottavasti saamme levitettyä tulevaisuudessa hänen tietotaitoaan myös juniorijoukkueille, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

- Koen vahvasti, että Ässissä on palattu siihen, että urheiluun satsataan ja työvälineet ja taustat ovat hyvällä tasolla. Se mahdollistaa laadukkaan työnteon ja sen kautta kehityksen.

- Viime vuonna tulleet muutokset ja joukkueenjohtajan sekä videovalmentajan tehtävät tuovat työhöni lisää vaihtelevuutta ja ne ovat lisänneet mielenkiintoa työhön ja olen oppinut paljon uutta. Meillä on hyvä valmennusryhmä ja seuran työympäristö on kunnossa kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella, Jaakko Rosendahl kommentoi.

SEPPO VIHELÄN JATKOSOPIMUS PURETTU YHTEISYMMÄRRYKSESSÄ

Ässät ja fysiikkavalmentaja Seppo Vihelä ovat purkaneet vielä julkaisemattoman jatkosopimuksensa ja Vihelän työvelvoite päättyy huhtikuun lopussa.

- Alkuun on sanottava, että Seppo Vihelä teki päätoimisena fysiikkavalmentajana laadukasta työtä ja oli isossa roolissa, että saimme nostettua joukkueen urheilullisuuden vaadittavalle tasolle. Hänen omistautumisensa työlle ja pelaajien auttamiseen harjoittelun, ravinnon ja levon osalta opetti meitä kaikkia.

- Kuten "Mustassa joutsenessa" viittasimme, moni pitkäjänteisen työn suunnitelma lensi romukoppaan seuran pelastustöiden tieltä. Fysiikkavalmennuksesta oli tarkoitus tehdä koko Ässätyhteisön vahvuus, mukaan lukien juniorit, joihin oli tarkoitus resursoida lisää ja Sepon rooli kokonaisuuden suunnittelussa oli merkittävä. Tämä suunnitelma on nyt hyllyllä ja odottaa parempia aikoja.

- Sovimme Sepon kanssa jatkosopimuksesta helmikuussa, mutta pandemian aiheuttaman epävarmuuden alkaessa, hän päätti palata virkaansa opettajaksi. Aloite sopimuksen purkuun tuli Sepolta ja yhtäältä olen todella harmissani, että yhteistyömme päättyi tällä erää, mutta toisaalta ymmärrän hänen ratkaisunsa vallitsevissa olosuhteissa.

- Tulevaisuudessa en näe esteitä yhteistyön jatkamiselle Sepon kanssa, mutta tilannetta pitää katsoa uudelleen, kun yhteiskunnan tilanne selkiytyy ja hankintakieltomme päättyy, Tommi Kerttula.

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JaakkoRosendahl

Jaakko Rosendahl

Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää