Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina 10.7. Pesäkarhut kohtaa kotikentällään Erku-Areenalla Seinäjoen Maila-Jussit. Ottelu on porilaisten kolmas pohjoisen lohkon joukkueita vastaan. Kaksi aiempaa ottelua Kempeleen Kiriä sekä Lapuan Virkiää vastaan päättyivät tiukkojen taisteluiden päätteeksi Pesäkarhujen hyväksi. Nyt on seinäjokisten vuoro haastaa toistaiseksi voittamaton porilaisjoukkue. Jatkaako Pesäkarhut koko alkukauden kestänyttä voittoputkeaan, vai löytyykö ensimmäistä otteluaan lukuun ottamatta voitokkaina säilyneiltä Maila-Jusseilta ässä hihasta?

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund odottaa perjantain vastustajan laittavan kampoihin.

– Varmasti on tulossa tiukka ottelu. Seinäjoki pelaa todella ennakkoluulottomasti ja myös hieman röyhkeästi. Heidän pelissään tapahtuu paljon mielenkiintoisia asioita ja siksi pelistä voi tulla meille haastava, Österlund kertoo, – Sisäpeli on vielä ollut heille hankalaa, vaikka joukkueesta löytyy kyllä materiaalia tilanteiden ja juoksujen tekemiseen. Alkukaudesta sisäpeli on kuitenkin monilla muillakin joukkueilla sellaista.

Pesäkarhujen Eveliina Tuominen ei puolestaan tiedä varmaksi, mitä vastustajalta voi odottaa. Alkukauden vahvasti pelannut kolmosvahti luonnehtii Maila-Jussien peliä hieman ailahtelevaiseksi, mutta myöntää, että vastustajalla on tällä kaudella ollut myös hetkiä, jolloin peli on kulkenut erittäin hyvin.

Ottelu Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan on kauden kolmas ottelu oman lohkon ulkopuolista joukkuetta vastaan ja asetelmat ovat jännittävät. Ensimmäinen vastaavanlainen ottelu Kempeleen Kiriä vastaan piti yleisön jännityksessä loppumetreille asti. Pesäkarhujen ei kuitenkaan ole tarkoitus antaa edellisen kotiottelun hetkellisten haasteiden toistua.

– Valmistauduimme kauden neljään ensimmäiseen otteluun todella hyvin, ja sen vuoksi ottelut saattoivat vaikuttaa meille helpoilta. Kempelettä vastaan valmistautumisemme jäi kuitenkin vajaaksi, Österlund avaa.

– KeKiä vastaan pelatun pelin jälkeen tuli pieni herätys. Tulevissa otteluissa olemme tarkempia, painottaa myös Tuominen.

Perjantaina yleisö voi siis odottaa näkevänsä hyvin valmistautuneen porilaisjoukkueen. Perjantai on Pesäkarhuille myös viimeinen ottelu noin viikon kestäneessä vauhdikkaassa neljän ottelun putkessa. Seinäjokea vastaan pelattuaan joukkueen on aika hengähtää hetki ja suunnata sitten kahdeksi viikoksi vieraspelimatkoille ennen seuraavaa kotiottelua.

– Emme ole vielä keskittyneet tuleviin vieraspelimatkoihin ollenkaan. Lähdimme tähän kuluneeseen viikkoon sillä ajatuksella, että pelaamme tiukat neljä peliä viikkoon ja sen jälkeen pääsemme huilaamaan, Österlund jakaa joukkueen tuntoja.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää