MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9 – 0 (5 – 0). Avausjakso tarjosi maaleja tasaisena virtana. Ensimmäinen osuma näki päivänvalon ajassa 02.37, kun Jasmin Ylikraka löysi kutosen pisteen kohdalta Netta Hannulan pienellä siirrolla. Hannula ampui alakulmaan ottelun avausmaalin. Hannulan päivän toinen osuma syntyi reilu minuutti myöhemmin. Flipperipallo tuli kuin tarjottimelle Hannulalle, joka odotteli noin kymmenessä metrissä. Vastapalloon kiskaisu tuotti tulosta ja jätti Anna-Liisa Honkimaan vaille mahdollisuuksia. Vieraat eivät päässeet missään vaiheessa peliin kiinni, eikä he pystyneet juurikaan luomaan isompaa painetta MuSaFutsalin maalille. Erikoistilanteen jälkeen syntyi 3 – 0. Milla Ljungman syötti taaksepäin Elina Setälälle, joka kääntää vasemmalle jalalleen ja ampui pallon pitseihin. Seuraava osuma oli koko ketjun loistava syöttökombinaatio. Ylikraka pelasi pallon Ljungmanille, joka kantapäällään jatkaa ykkösellä Iina Heikkilälle, joka laukoi vasurillaan takakulmaan ajassa 12.53. Jakson loppupuolella Hannula täydentää hattutempun täyteen Heikkilän syötöstä. Taukoa lähdetään viettämään 5 – 0 kotijohdossa. Maalilla sai Martta Perälä olla suhteellisen rauhassa.

Tauolla MuSaFutsal vaihtoi maalivahtia ja kentälle tuli liigadebytantti Nea Siren. Hän saikin heti ensimmäiseen minuuttiin pari tärkeää koppia. Ensin hän torjui Jessica Karjalaisen kaukaa lähteneen vedon. Seuraavaksi hän nollasi Karjalaisen yrityksen epäsuorasta vapaapotkusta kutosen viivalta. Toisen jakson kotijoukkueen ensimmäinen maalipaikka siunaantui Ljungmanille, mutta poikkipuu kolahti. Pari minuuttia toista jaksoa oli ehtinyt kulua, kun Hannula iskee päivän neljännen osumansa. Pitkän paineen päätteeksi, kun OPA:n purku suuntautui suoraan Hannulalle, joka pääsi pariinkiin otteeseen yrittämään. Lopulta kuitenkin vastustajan estelyist huolimatta pallo löysi tiensä verkkoon. Honkimaa oli useaan otteeseen MuSaFutsal-pelaajien vetojen tiellä. Useasta takaiskusta huolimatta Honkimaa pelasi hyvän ottelun. Ilman Honkimaan pelastuksia lukemat olisivat olleet entistä rumemmat. Elina Setälän liigauran 99.maali tuli ajassa 30.01. Anni-Elina Luotonen antoi kulman taaksepäin, josta Setälä ampuu suoraan pallon etuyläkulmaan. Lopussa vielä Jasmin Ylikraka tekee kaksi osumaa ja MuSaFutsal voittaa lukemin 9 – 0 (5 – 0). Parhaina palkittiin OPA:n Lotta Iivonen sekä MuSaFutsalilta Dante Pizza & Barin nälkäisimpänä palkittiin Netta Hannula. MuSaFutsal siirtyi voitolla liigakärkeen. Tämän vuoden puolella pelataan vielä kertaalleen, kun viikon kuluttua Salossa FC Halikko emännöi porilaisia. Seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina 24.1, jolloin HIFK FS saapuu Poriin.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com

Musan Salama - logo

MuSa - 2018-2019 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.