Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen. Viime kaudella Poriin saapunut Rubin on lukeutunut koko Liiga-uransa sarjan parhaiden maalivahtien joukkoon ja luonnollisesti Ässien leirissä ollaan erittäin tyytyväisiä jatkosopimukseen.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Liigan kärkimaalivahdin pidettyä Porissa.

- Niklas Rubin on kova ammattilainen, joka näyttää muille pelaajille hienoa esimerkkiä arjen vaatimustasossa, kilpailullisuudessa sekä tasaisuudessa.

- Hänen jatkosopimuksensa on hieno esimerkki Ässien vetovoiman lisääntymisestä sekä kiitos koko porilaiselle kiekkoyhteisölle, kun tämän tason pelaaja haluaa jatkaa jo kolmannen kauden täällä, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.

- Olen viihtynyt täällä erittäin hyvin organisaation ja olosuhteiden puolesta. Olen tuntenut itseni täällä tervetulleeksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

- Ässät tekee asioita ollakseen parempi tulevaisuudessa ja nautin siitä, että saan olla mukana siinä.

- Meillä on lisäksi maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahlin kanssa erinomainen yhteistyö ja nautin jokapäiväisestä työnteostamme arjessa.

​​​​​​​- Täällä on myös loistavat kannattajat ja olemme saaneet mahtavaa tukea heiltä. Se on myös yksi syy, miksi halusin jatkaa täällä, Niklas Rubin kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2023-2024 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2023-2024

Ottelut kaudella 2023-2024

Seuran tiedot - Seuran kotisivutValmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää
Joe Morrow siirtyy Ässiin

Joe Morrow siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Lue lisää