Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tulos tai ulos

 
Tulos tai ulos

Perjantai-illalla Urheilutalon parketilla ratkaistaan tämän kauden salibandyliigasta putoaja, kun FBT Pori ja Nokian KrP kohtaavat kuumassa kamppailussa.

Pelin henki on selvä: voitolla Sarjanousijan pelit jatkuvat ja tappiolla pudotaan takaisin divariin. Taistelu tulee olemaan armoton, sillä molemmat joukkueet haluavat palavasti säilyttää sarjapaikkansa.

KrP:n kevät ei ole sujunut aivan suunnitellusti, yhdeksästä pelaamastaan ottelusta joukkue on saalistanut kolme pistettä. Kotivoitto tammikuun lopussa G-Kooveesta ja vierastasapeli AC HaKin kanssa kuun alussa. Keskiviikkona KrP hävisi tärkeän kotiottelunsa Happeeta vastaan. Lähtökohta perjantain mittelöön on varmasti vaikea, mutta panosten noustessa pelaajien henkisen kantin kestävyys vasta punnitaan.

KrP:n tehokkain pelaaja on ollut Teemu Häkkinen, jonka tehot ovat olleet 15 + 11 = 26. Häkkinen on loistanut myös toisella tavalla, sillä liigan jäähytilaston kakkosena majaileva Häkkinen on kerännyt tällä kaudella 31 jäähyminuuttia. KrP:n toiseksi tehokkain pelaaja on ollut Jan Lehmussola ja kolmantena joukkueen sisäisessä pistepörssissä on Heikki Rantala. Maalin suulla torjuntavastuun on kantanut Ossi Lahti, joka on päästänyt selkänsä taakse keskimäärin 7,17 maalia ottelua kohden.

FBT Pori joutuu tärkeään kamppailuun hieman vajaamiehisenä, sillä varmuudella kokoonpanosta puuttuu nilkkansa venäyttänyt Joni Rokosa sekä lähes varmasti Ville Salonen, joka loukkasi kätensä Erää vastaan pelatussa ottelussa. Myös Erä-pelissä loukanneen Juha Tikan pelikunto on epävarma, joskin mahdollinen. Joukkuetta on vaivannut myös jonkinlainen vatsatauti, tällä kertaa sen kourissa on ollut ainakin Juho Miilunpalo. Joukkueen lopullinen kokoonpano varmistuu vasta perjantaina ennen ottelua.

Joka tapaukessa FBT Pori lähtee perjantain kamppailuun taistelemaan joka pallosta joka tilanteessa, mitään ei anneta ilmaiseksi. Eikä siihen tässä tilanteessa ole varaakaan. Kovat ovat panokset perjantai-illan kamppailussa. Miten siinä käy, sen näet parhaiten paikan päällä. Tervetuloa seuraamaan illan ottelua ja kannustamaan kotijoukkue voittoon! Porin Urheilutalolla perjantaina klo 18.30 alkaen.

Ville Vahterasta Salibandyliigan kauden Tupla –pelaaja

FBT Porin Ville Vahtera on voittanut kauden 2008-09 Tupla-pelaajapörssin. Vahtera tullaan palkitsemaan liigan puolesta illan kamppailun alkajaisiksi.

Salibandyliigan runkosarjan ajan käynnissä on ollut Tupla-pelaajakilpailu. Tälläkin Salibandyliigakaudella joukkueiden parhaat pistemiehet ovat tulleet tunnetuiksi joukkueidensa Tupla-pelaajina. Kokonaiskilpailun voittaa se pelaaja, joka on pisimpään johtanut oman joukkueensa sisäistä pistepörssiä. Kauden 2008-2009 Tupla-pelaajapörssin voittaja on johtanut joukkueensa sisäistä pistepörssiä kauden alusta alkaen, voittaja on FBT Porin numero 13 Ville Vahtera! Leaf Suomi Oy:n lahjoittamat palkinnot Ville Vahteralle luovuttaa Salibandyliigan puolesta Mikko Aikko.

Tupla-pelaajakisan voitto tietää Villelle kiertopalkintopystiä, isoa läjää Tuplia sekä 500 euron arvoista matkalahjakorttia. Aikaisemmat Tupla-pelaajat ovat: 2005-2006 Jouko Honkanen FT Trackers, 2006-2007 Santtu Manner SSV ja 2007-2008 Lassi Vänttinen Classic

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää