Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ystävät vastassa

 
Ystävät vastassa

FC Jazz Juniorit kohtaa perjantaina Kakkosen kotiottelussa Kaarinan Pojat. Vierasjoukkueessa pelaa monta Jazzin Jarkko Reinikalle tuttua kaveria.

Eniten Reinikka joutunee painimaan PoPasta Kaarinaan siirtyneen Petteri Pitkäsen kanssa. Pete tukkii KaaPon keskikentän pohjan, ja Jakke pelaa Jazzin pelintekijänä.

Viimeiset kaksi talvea Pitkänen ja Reinikka ovat olleet ketjukavereita PoPan futsalin liigajoukkueessa.

- On älyttömän mukava päästä pelaamaan Petteriä vastaan. Aion näyttää hänelle kaapin paikan, Reinikka hehkuttaa ja myöntää, että pieni psyykkaus on jo aloitettu myös puhelimien avulla.

- Pääpalloja mulle ainakin kannattaa heittää paljon. Jatkan niitä sitten Petterin edestä eteenpäin, Reinikka naurahtaa keinolle, jolla hän aikoo haastaa lähes kaksimetrisen ja paikaltaan yli 60 senttiä ponnistavan Pitkäsen.

Reinikka ja Pitkänen kuuluvat myös Suomen futsalmaajoukkueeseen, kuten myös KaaPon maalivahti Marko Laaksonen ja keskikenttämies Kai Lempinen. Maajoukkue viettää talvisin viikkotolkulla aikaa yhdessä, joten miesten metkut ovat Reinikalle tuttuja.

- "Makke" on kentällä rauhallinen, muttei sen ulkopuolella. Hänet on helppo yllättää, koska ylös se ei ylety ja alas ei ehdi, Reinikka hörähtää.

- Kaikki kolme ovat mukavia kavereita, mutta ystävyydet unohtuvat pelin aikana. Palataan niihin taas ottelun jälkeen, Reinikka vakavoituu.

Jazzin kokoonpano varmistuu vasta perjantain puolella, koska joukkueessa on pieni loukkaantumisaalto. Reinikka kuitenkin vakuuttaa, että Jazz on taas perjantaina kello 18.30 Porin stadionilla taisteleva ja taitava yhdistelmä, joka ei anna piiruakaan periksi.

- Jalkapallo on nyt maistunut paljon paremmalta, mitä pitkiin aikoihin. Olen viihtynyt Jazzissa erittäin hyvin. Täällä on tekemisen meininkiä.

- Omaan peliini en ole vielä tyytyväinen, mutta uskon sen parantuvan, kunhan saan pelejä alle ja kentät parantuvat. Samaan uskon koko joukkueen osalta.

KaaPo-pelistä Reinikka odottaa yhtä kesän viihdyttävintä, kiitos myös vastustajan pelityylin.

- Vaikka KaaPo on isokokoinen ja fyysinen porukka, joukkue pelaa taitavaa jalkapalloa. Tulossa on varmasti kiva peli.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Petteri Pitkänen

17.4.1981
Tiedot

JarkkoReinikka

Jarkko Reinikka

25.5.1982
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää