Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nice Futiksella lauantaina kotipeli

 
Nice Futiksella lauantaina kotipeli

Nice Futis saa syyskierroksen avausotteluunsa vieraakseen suvereenin sarjakärjen PK-35 Vantaalta. PK-35 on edennyt toistaiseksi lähes voitosta voittoon tyyliin Naisten liigassa. Ainoastaan HJK on onnistunut nappaamaan pisteet kovakuntoiselta PK-35. Vantaalaisten puolustuspeli varsinkin on ollut rautaa (11 peliä ja 5 päästettyä maalia).

Kotijoukkue tiedostaakin lähtevänsä otteluun selkeästi haastajan roolissa. Runsaaseen kuukauteen Nice pelaa vasta toisen ottelunsa, sillä kevätkierroksen päätösottelu (piti pelata to 8.7) Sport -  Nice siirrettiin Sportin pyynnöstä. Harmillinen juttu meidän kannaltamme, sillä olimme laatineet tarkan suunnitelman Cup otteluineen (Nice - Honka 2.7) miten valmistaudumme mahdollisimman hyvin kesätauon jälkeisiin peleihin. PK-35 on varmasti etua siitä, että heillä on jo peli alla.

-Olemme päässeet harjoittelemaan terveellä täydellä joukkueella ja kunhan pelituntuma saadaan taas päälle uskon Nicen olevan parempi syyskierroksella kuin keväällä. Mihin se sitten riittää  jää nähtäväksi.

Ottelutauolla joukkue on pyrkinyt selkiyttämään pelitapaansa ja nostamaan fyysistä tasoa pykälää korkeammalle. Nice muuttaa syyskierrokselle peliryhmitystään tavoitteena on "emännöidä" keskialuetta peleissä paremmin kuin kevätkierroksella.

Kolmen joukkueen karkumatka ja muiden joukkueiden ennätyksellinen tasaisuus tarkoittanee sitä, että yhdeksän joukkuetta pelaa ensisijaisesti sarjapaikastaan. Piristävää sarjalle olisi jos kärkikolmikko yllättäen alkaisi kompuroida, mutta se ei taida olla todennäköistä. Kyllä Nicelläkin on vielä haaveita muustakin kuin sarjapaikan säilyttämisestä.

Nice Futiksen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää