Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaikkien kotiotteluiden äiti

 
Kaikkien kotiotteluiden äiti

Salaman elintärkeät ottelut jatkuvat. Lauantaina vastaan asettuu LoPa, joka omaa pelottavan kovan hyökkäyskaluston. MuSan pitänee hieman tilikitä puolustuspäätään, sillä edellinen kohtaaminen Kauniaisissa päättyi ikävästi 6-0 tappioon. Lohjalaiset ovat kauden aikana viimeistelleet 43 osumaa, joista 20 on rohmunnut kaksikko Daut Kuqi - Alimamy Jalloh. Kuqi kuitenkin pelannee loppukauden FC Hämeenlinnan väreissä, joten pientä helpotusta MuSan pakkiosastolle on luvassa. LoPa onkin jakanut parhaita pelaajiaan ympäri Suomea sarjapaikan varmistuttua, mutta samalla hankkinut tilalle muutaman kovan pelimiehen. Kookonpano selviääkin tarkemmin vasta pelipäivänä.

MuSan ero kuudentena majailevaan LoPaan on 13 pistettä. Salama sijoittuu tällä hetkellä karsijan paikalle, joka kuitenkin tarkoittaa käytännössä suoraa putoamista nykykäytännöllä. Lisäpisteitä on siis hamuttava, mutta lohduttavaa on, että edellä oleva EIF on pisteen päässä ja BK-46 tasapisteissä. Kaikki on siis edelleen omissa käsissä, mutta peli-ilmeen on palauduttava normaalille tasolleen. Tässä suurena apuna toimii tietysti kotiyleisö, jota toivon mukaan saapuu paikalle kuin kärpäsiä lantakasalle. Ottelussa jaetaan myös uunituoretta Syyslaukaus-lehteä, josta voi lukea kuumimmat MuSa-uutiset.

Joukkueen veteraani ja kirkkain tähti Piracaia uskoo MuSan hoitavan loppukauden ohjelmansa kunnialla. 'On hieno pelata kovia otteluita syksylläkin ja taistella tosissaan viimeiseen minuuttiin asti. Luotan kuitenkin joukkueeseen ja siihen, että taisteluhenkeä löytyy riitävästi.'

Ottelu alkaa Wembleyllä 11.9 klo 15.00. Kaikki paikalle nauttimaan syksyn viimeisistä otteluista ja loistavasta tunnelmasta!

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää