Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalla kauden viimeinen kotipeli

 
MuSalla kauden viimeinen kotipeli

MuSa kohtaa kauden viimeisessä kotipelissään kovassa syysvireessä olevan Pallohongan. Nuori ja taitava Pallohongan joukkue on hävinnyt viimeisestä 13 ottelustaan vain yhden. Tämä tilastotappio kärsittiin MuSan kauden viimeistä vastustajaa, SalPaa vastaan. Näin ollen MuSalla on vielä kaksi kovakuntoista joukkuetta kohdattavanaan. Viimeisenä Pallohongan kovaan kyytiin joutui sarjakärki Ilves, joka kaatui numeroin 3-2.

Myös kotijoukkueen syysvire on ollu erinomainen, sillä MuSa on tällähetkellä kuntopuntarin kolmannella sijalla. Edellään ainoastaan loppukauden vastustajat Pallohonka ja SalPa. Kahden ottelun voittoputkessa oleva MuSa on pelannut nousujohteisesti kauden puolivälin notkahduksen jälkeen. Tämä enteilee hyvätasoista ottelua Sunnuntaille, vaikka edellisessä kohtaamisessa Pallohonka vei pahemman kerran musalaumaa voittaen ottelun selvästi 6-2. Nyt MuSalla on todellinen näytön paikka kotikentällään, jossa valkopaidoilla on kaikki mahdollisuudet ottaa täysi pistepotti.

Panokset otteluun ovat todella kovat, sillä sarjapaikoista käydään vielä kovaa taistelua. MuSalle kolme pistettä antaisivat hyvät lähtökohdat kauden viimeiseen peliin, kun Pallohonka puolestaan taistelee enään kunniasta. MuSa on tasapisteissä BK-46:n kanssa ja EIF majailee vain pisteen perässä. Näin ollen jokainen piste tulee olemaan äärimmäisen tärkeä, jotta Länsi-Porissa pelattaisiin Kakkosdivari-jalkapalloa vielä ensi kaudellakin.

Hyvää MuSalle lupaa Jarno Ruisniemen maalijyvän löytyminen. Pieni ja taitava hyökkääjä on iskenyt kahdessa viime pelissä lupaavat neljä maalia. Lisäksi tulivoimasta vastaa viimeisen kotiottelunsa MuSapaidassa pelaava Sami Kriikkula. Iso ja vahva SamiHannu on pelannut myös erinomaisen syksyn, tehden monta tärkeää maalia. Maaleja kaivataan edelleen, kun pelataan kauden tähän asti ehdottomasti tärkein peli.

MuSan puolustuksen on syytä panna tarkkaan merkille Pallohongan Fioranvanti Guilherme, joka on tehnyt kauden aikana kymmenen täysosumaa. Voittaakseen ottelun on MuSan pelattava tarkasti ja ottaen tilan pois taitavilta pallohongan pelaajilta. Viimeaikaisten otteiden perusteella nähdään varmasti nälkäinen ja taisteleva MuSa, joka ei anna periksi tuumaakaan.

Tervetuloa sankoin joukoin kannustamaan MuSa voittoon. Nyt jos koskaan kannustusta tarvitaan, sillä tuleva ottelu saattaa olla erittäin merkityksellinen äärimmäisen tasaisessa putoamistaistelussa.

Ottelu pelataan tutussa paikassa MuSan Wembleyllä Sunnuntaina 26.9 klo 15.00.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää