Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KarhuHT jatkaa pelejään perjantaina

 
KarhuHT jatkaa pelejään perjantaina

Porin perjantain kiekkoillasta on odotettavissa jännittävä, kun TarU Hockey saapuu Karhu HT:n vieraaksi.

TarU on pelannut kuluneella kaudella erittäin tasaisia otteluita ja taistelee näin ollen paikasta kolmen joukkoon. Joukkueen kokenut kaarti (Inkeroinen ja Sintonen) on saanut hyviä kirittäjiä nuorista pelureista, jotka eivät takuulla nöyristele sarjakärjen edessä.

Karhu HT puolestaan on mielenkiintoisen tilanteen edessä, takana on kaksi todella erilaista ottelua. Kiekko-67 oli Porissa täysin vastaantulija ja vain viikkoa myöhemmin Uudessakaupungissa Karhu HT pelasi ehkä kauden huonoimman ottelunsa, taistellen kuitenkin lopussa voiton. Samanlaista ”takki auki” otteluun lähtöä ei saa tapahtua, eikä siihen ole varaa TarU Hockeyta vastaan tai kyyti on takuulla kylmää!

Karhu HT kokoonpanossa tuskin suuria muutoksia tulee, vaikka Karhuryhmän treeneissä onkin kuluvan viikon aikana nähty uutta verta.

Tule siis Isomäen jäähallille katsomaan pystyykö TarU:n kokenut kaarti laittamaan huippuvireisen Tino Sandhun aisoihin. Ja jatkaako puolustajien pistepörssiykkönen Niko Koskela pistetehtailua.

KarhuHT:n tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Karhu HT ry - logo

Karhu HT - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää