Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsal otti Gepardin päänahan

MuSa jatkoi tappiotonta Futsa Ykköstä voittamalla Porin Urheilutalon matolla Toijalalaisen Gepardin 8 - 2 (2 - 2). Viiden minuutin jälkeen Gepardi loi ottelun ensimmäisen todellisen maalipaikan. Veto kimmahti kuitenkin MuSa-maalin ristikosta takaisin kentälle. Juha-Pekka Tuomi ampui vaapapotkun vaarallisesti kohti etualakulmaa mutta maalivahti J-M Levo veti pidemmän korren. Tulostaulu oli ennähtänyt vierähtää aikaan 11.56 kun maalilaulu soi ensimmäisen kerran. Ottelun parhaaksi palkittu Niko Saarinen tarjoili loistopaikan Toni Rajamäelle eikä hän erehtynyt. 1-0. Reilu minuutti myöhemmin Saarinen sai itse nautiskella hyvästä tarjoilusta. Jussi Välilä syötti ja Saarinen iski taululle 2 - 0. Sen jälkeen Gepardi iski MuSan hyvänolon tunteeseen. Tulostaululla oli 2 - 2 lukemat ajassa 16.49. Maalintekijöinä Salminen ja Nyström. Gepardin maalivahdilla muljahti sormi pois paikaltaan pari minuuttia ennen taukoa mutta MuSan maalivahti Joni Kuusisto kävi vetämässä sormen paikoilleen ja Levo pystyi jatkamaan.

Toisella jaksolla. MuSa lisäsi höyryä koneeseen ja reilun viiden minuutin pelin jälkeen Juha Helander naatiskeli Välilän syötöstä voittomaaliksi jääneen 3 - 2. Joni Korhonen teki illan ensimmäisensä Jukka Paleniuksen syötöstä puolen tunnin kohdalla. Gepardi otti aikalisän ja noin 4 minuuttia ennen loppua reikäpaidan kentälle. Ei mene kauaa kun maalilauli soi kun Välilä iskee 5 - 2 lukemat tyhjiin. MuSa sai virheet täyteen reilu pari minuuttia ennen loppua ja Gepardi pääsi yrittämään maalia 10metristä. Joni Kuusisto kuitenkin torjui.  Kuudennen maalin teki Saarinen illan tehomies Välilän syötöstä. Viimeisellä minuutilla MuSa kaunistelee Paleniuksen ja Korhosen maalatessa maalin mieheen loppunumeroiksi 8 - 2. Korhosen toinen maali oli illan kaunein. Suorasta vauhdista noin kymmenesetä metristä yläkulmaan. Yleisö oli kiitettävät 103 silmäparia seuraamassa ottelua.