Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Narukerälle täydet pisteet myös sunnuntaina

 
Narukerälle täydet pisteet myös sunnuntaina

Narukerän kahden pelin viikonloppu sai hienon päätöksen kun sunnuntaina kaatui JPS. Narukerä oli tehnyt lauantain kokoonpanoon verrattuna pieniä muutoksia kun Markku Arola, Aleksi Mäkinen ja Otto Töytäri pääsivät avamaan kautensa.

Ottelun alku kertoi jo ottelun kulun, kun nuori JPS:n joukkue pyrki yksilösuorituksilla ja kaaripallolla puhkaisemaan Narukerän karvausta, mutta tuloksetta. JPS pyrki sumputtamaan keskikenttää, jotta Narukerän luisteluvoimainen joukkue ei pääsisi täyteen voimaansa. Vieraiden taktiikka petti ensimmäisen kerran 25 peliminuutin kohdalla kun Aleksi Vihtilän kaaripallo tavoitti pirteästi koko viikonloppun pelanneen Eetu Karhusen joka pääsi rangaistusalueen sisältä lyömään kotijoukkueen 1-0 johtoon. Avausmaali helpotti kotijoukkueen peliä ja 4 minuuttia myöhemmin Karhunen oli uudestaan asialla. Tällä kertaa Karhunen otti taidokkaasti alas Markku Arolan antaman syötön keskialueella ja teki koko kentän luistelun ja tuloksena 2-0 maali. Jos toinen maali oli hieno suoritus niin 3-0 maali 36. peliminuutin kohdalla oli yhtä hieno kun Jaakko Niemi sai itselleen pallon 20 metriä maalista ja päätti suorituksensa komealla kaukolaukauksella aivan yläkulmaan ja vastustajan maalivahti Alex Baranov oli voimaton. Ensimmäinen 45 minuuttia pelattiin näihin lukemiin ja JPS ei saanut luotua yhtään kunnon paikkaa.

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäisellä puoliskolla jäätiin, Narukerä hallitsi ja JPS pyrki vain puolustamaan.Numerot säilyivät 3-0 75.peliminuutille saakka vaikka Narukerä loi tilanteita, mutta tuloksena vain erikoistilanteita. 75. peliminutin kohdalla Eetu Karhunen ja Tomi Mustonen pelasivat hienosti yhteen keskialueella ja tuloksena 4-0 maali, maalintekijäksi kirjattiin Mustonen. Pitkään näytti että näissä lukemissa päätetään myös ottelu, mutta Tomi Mustonen ja Otto Töytäri olivat toistamieltä. Mustonen toi pallon vahvasti ylös ja Töytäri pääsi rokottamaan kasvattiseuraansa komealla maalilla 88. peliminuutin kohdalla 5-0.

Ottelun jälkeen kotijoukkue huokui tyytyväisyyttä koko joukkueen mitalta ja 400. Bandyliiga ottelunsa tänään pelannut kapteeni Heikki Hyvönen tyytyi toteamaan hymyssä suin että pelin tulos miellytti. Vastustajan valmentaja Timo Knuutila totesi että tuloksesta ei voi valittaa, sillä varsinaisia maalintekopaikkoja ei vierailijoille tullut. Narukerän puolustustyöskentely on kohdillaan ja siitä on hyvä jatkaa ensi viikon Etelä-Suomen kiertueella, kun lauantaina vastaan asettuu hallitseva Suomenmestari HIFK ja sunnuntaina Akilles.

Narukerän tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Narukerä - logo

Narukerä - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Tomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Viime kaudella 31 tehopistettä takonut Tomi Mustonen on Narukerän uusin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Narukerän 20-vuotta kestänyt odotus päättyy, kun legenda ja maajoukkueen kapteeni Ville Aaltonen palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkue voitti viikonloppuna Varkaudessa pelatussa SM-lopputurnauksessa hopeaa.

Lue lisää
Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Narukerän vuosikokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Timo Helavuoren.

Lue lisää
Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Maaliskuussa 1998 Narukerä voitti Tornion Naränperällä pelatussa pronssiottelussa paikallisen Palloveikot 2-3.

Lue lisää
Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Arkipäivänä peli Helsingissä ”lepakkovuorolla” houkuttelee kuin ohrakakko karppaajaa.

Lue lisää