MuSaFutsal jäi hyvästä taistelusta huolimatta pisteittä

MuSa pelasi tuplaviikonlopun ensimmäisen ottelunsa Vaasassa häviten tiukan taistelun jälkeen Ruutupaitojen vieraana 5 - 3 (3 - 0). Ottelun ensimmäinen puoliaika ei hienouksia tarjonnut. Ruutupaidat hallitsivat ottelun alkua pelaamalla palloa pitkänä targetilleen, joka jakoi palloa siitä sitten omilleen. Ensimmäisen jakson maaleista vastasi yksinään kotijoukkue Ruutupaidat. Toinen maali tuli MuSalaisten merkkausvirheestä kulman jälkitilanteessa. Kolmas livahti taka-alakulmaan ohi MuSan parhaana palkitun Joni Kuusiston. Vierailijoiden jakson paras paikka tuli Jukka Paleniukselle, jonka veto kimposi tolpasta takain kentälle.

Ruutupaidat ehti jo karata 4 - 0-johtoon ennen kuin MuSa heräsi taistelemaan. Ajassa 26.20 päättyi MuSan yli 100 minuuttia kestänyt maaliton putki kun sairastuvalta palannut Tommi Järvinen iski pallon maaliin tutkaparinsa Janne Schüttin esityöstä. Maalivahti Joni Kuusiston heitosta Niko Saarinen ohjasi pallon tolppaan mutta seurasi hyvin palloa loppuun saakka ja siirsi pallon helposti maaliviivan yli. MuSa pyöritti ottelun lopussa peliä 'reikäpaidalla'. MuSa teki kolmannen maalinsa epäsuorasta vapaapotkusta J-P Tuomen ammuttua tarkasti ohi Ruutupaitojen pelaajamuurin. MuSan vimmattu tasoitusmaalin hakeminen lopahti kun minuutti ennen loppua kotijoukkue teki viidennen maalinsa. Lopputulos 5 - 3 (3 - 0). Huomenna sitten MaKun kaatoon Urheilutalon kotoisella matolla. Kaikki kannustamaan MuSa voittoon.

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.