Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsal taisteli pisteen sarjakärki KylVeltä

Vierailija ei ennen tätä päivää ollut poistunut pisteiden kanssa Urheilutalolta. Tänäänkin vain yhden pisteen kanssa, sillä MuSa ja KylVe pelasivat 1 - 1  (0 - 1). Ottelu alkoi jo tutuksi tulleella varovaisella pelillä vierailija KylVen pitäessä enemmän palloa. MuSa iski harvoin mutta ei saanut ensimmäisellä jaksolla hyvistäkään paikoista palloa ohi KylVen maalivahti V-M Korhosen. KylVe sen sijaan loi paikkoja jos minkälaisia mutta hyvin pelannut MuSan maalivahti Joni Kuusisto oli aina edessä. Vähän ennen taukoa Joni kuitenkin joutui antautumaan ja KylVe pääsi taukojohtoon 0 - 1 Henri Ojalan maalatessa maalinedustilanteen jälkeen.

Toiselle jaksolle pelin kuva ei muuttunut KylVen hakatessa päätään Kuusistoon. MuSa otti aikalisän 4 minuuttia ennen loppua ja alkoi hetki myöhemmin pyörittää peliä 'reikäpaidalla'. MuSan painostus tuotti tulosta ajassa 38.38, jolloin Sami Kaupin laukaus uppoaa KylVe-maalin takakulmaan tasoittaen lukemat 1 - 1. Maalinsyöttäjä oli MuSan parhaaksi  palkittu Niko Saarinen, joka teki taas kerran töitä oikein kunnolla koko 40 minuuttia. MuSan seuraava ottelu on jo huomenna Su 12.12 klo 15.00 jolloin vastustajaksi saapuu Raaseporilainen ESC. Tervetuloa seuraamaan paikanpäältä Futsal Ykköstä.

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.