Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässät kohtaa KalPan tänään ja huomenna

 

Ässät kohtaa KalPan tänään ja huomenna


Porin Ässät kohtaa KalPan tänään ja huomenna, kun pelivuorossa on tammikuun tasaus. Perjantaina sarjaykkösen vieraaksi saapuva Ässät saa kuopiolaiset Isomäen kaukalon toiseen päähän lauantai-iltana.

Kotijoukkue KalPa on kärsinyt viime aikoina puolustajapulasta, mutta viime kierroksella joukkueella oli normaalit kuusi puolustajaa kokoonpanossaan. Pakkipulan taustalla ovat puolustajien Henri Laurilan sekä Ryan Lannonin loukkaantuminen. Koko loppukauden sivussa olevan peruspakin menetys oli kova isku ja Kuopiosta kuuluikin viestiä, että joukkue on hankkimassa vielä siirtorajan kynnyksellä puolustajan.

Ässien loukkaantumistilanteeseen ei ole tullut muutoksia; Ryan Caldwell sekä Jani Honkanen ovat erittäin lähellä pelikuntoa, mutta Tuomas Santavuoren paluuta joudutaan odottamaan vielä viikkojen ajan. Ässien kokoonpanoon tulee kuitenkin varmuudella ainakin yksi muutos, sillä Ruotsiin siirtyneen Patrick Yetmanin paikan kokoonpanossa ottaa Sami Mutanen.

Ässät on voittanut tämän kauden molemmat aiemmat kohtaamiset. Syyskuun lopussa Kuopiossa Ässät nousi 2-0 tappioasemasta tasoihin ja voitti lopulta Aki Uusikartanon jatkoaikamaalilla 3-4. Marraskuun alussa Ässät oli kotonaan selvästi parempi 4-1 lukemin.

Lähde: RadioPori.fi


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


RyanCaldwell

Ryan Caldwell

15.6.1981 Deloraine, Man, CAN
Tiedot

JaniHonkanen

Jani Honkanen

20.9.1979 Espoo
Tiedot

SamiMutanen

Sami Mutanen

20.9.1984 Joensuu
Tiedot

TuomasSantavuori

Tuomas Santavuori

24.1.1985 Savonlinna
Tiedot

AkiUusikartano

Aki Uusikartano

13.6.1977 Lieto
Tiedot

PatrickYetman

Patrick Yetman

17.11.1980 St.John´s, NFLD, CAN
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää