Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Avausjakso tarjosi vauhtia oikein kunnolla ja maalipaikkoja siunaantui kumpaankin päähän reilusti. Ruuti oli märkää ja kummallakin oli vähän epäonneakin matkassa. MuSaFutsalin maalille loukkaantumisensa jälkeen palannut Siiri Lilja oli virkasiskonsa Teresa Delian kanssa täystyöllistetty. Avausosuma nähtiin ajassa 12.09, kun Julia Järvelä osui Taru Paavolan syötöstä vastahyökkäyksen päätteeksi. Tasoitusosuma syntyi alle pari minuuttia myöhemmin. Elina Setälä löysi takatolpalta Anni-Elina Luotosen, joka sai rauhassa ohjata pallon verkkoon. KP-V siirtyi uudelleen johtoon ajassa 15.30. Jenny Len laukauksen Lilja vielä torjui, mutta Erica Niemi ehti paluupalloon ensimmäisenä ja kotijoukkue pääsi tuulettamaan toista kertaa. Enempää maaleja ei avausjakso tarjonnut hyvistäkään paikoista huolimatta ja tauolle siis 2 – 1 lukemissa.

Toiselle jaksolle saapui henkisesti vahva vierasjoukkue, joka otti jo pienen henkisen yliotteen venyttämällä taukoa. Tasoitusosumaa ei tarvinnut kauaa odotella. Ajassa 21.23 Jasmin Ylikrakan laukaus otti kimmokkeen KP-V:n pelaajasta ja painui ohi hölmistyneen Delian. Maali merkittiin kuitenkin Ylikrakalle, koska laukaus meni kohti maalia. Toisella jaksolla MuSaFutsal pystyi vähän paremmin kontrolloimaan kenttätapahtumia. Maalipaikkoja ei KP-V pystynyt luomaan avausjakson tapaan. Vieraat kuitenkin loivat, mutta Delia ja tolpat estivät lisämaalien synnyn. Ajassa 28.09 vieraat siirtyvät ensi kertaa johtoon. Sivuraja hyökkäyssuunnasta katsoen oikealta. Iina Heikkilä siirsi pallon Setälälle, jonka matala laukaus upposi pitseihin. Maaleja ei nähty ennen viimeisiä hetkiä. Ajassa 37.17 KP-V otti aikalisän ja lähti hakemaan tasoitusta viidellä kenttäpelaajalla. 20 sekuntia myöhemmin Paavolan diagonaalisyötttö tavoitti taka-alueelta Erica Niemen, joka tasoitti ottelun. MuSaFutsal ei lannistunut vaan löi pökköä pesään. Voitto-osuma syntyi kymmenen sekuntia KP-V:n tasoitusmaalin jälkeen. Ylikraka syötti ja Milla Ljungman pamautti vieraat johtoon. Maali oli MuSaFutsalin liigahistorian 600.s. Enempää maaleja ei enää nähty ja kolme pistettä matkaa Poriin. Voitolla MuSaFutsal siirtyy sarjan kärkipaikalle ohi Ilveksen. Joukkueiden parhaina palkittiin Julia Järvelä (KP-V) ja Iina Heikkilä (MuSaFutsal).

MuSaFutsalin ottelut jatkuvat lauantaina klo 18.00, kun Jyväskylässä kohdataan Martta Perälän entinen joukkue KaDy.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2018-2019 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää
Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää