Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Pori ja UP-V uudenlaiseen yhteistyöhön

 
SBS Pori ja UP-V uudenlaiseen yhteistyöhön


Pesäpalloseura mukaan salibandytalkoisiin

SBS Pori on kärsinyt alkusyksyn aikana kovasta pelaajapulasta ja kyyti on ollut muutaman viime kierroksen aikana kylmää. Joukkue ei ole alkaneella kaudella voittanut vielä yhtään ottelua. Tämä oli pääsyy sille, että SBS Pori ja U-PV päättivät 7.11.2009 solmia uudenlaisen yhteistyösopimuksen. UP-V laajentaa peruskuntokaudenharjoitusmuotojaan historiallisella tavalla: osa Superpesisjoukkueen pelaajista pukee päälleen SBS Porin  edustusjoukkueen pelipaidan. UP-V pyrkii tuomaan joukkueeseen lisää leveyttä ja juoksuvoimaa, jotta vastustajien kyydissä pysyttäisiin paremmin läpi ottelun.

Ensimmäiset SBS Porin pelipaidan päälleen pukeneet olivat Niko Enqvist, Olli Isomäki, Jaakko Kivioja ja Jani Söderling. Kahdesta lisäpelaajasta päätetään myöhemmin.

Pesä-Veikoissa osallistuminen salibandyn 1. divisioonaan nähdään melkoisena haasteena ja tempaus tuokin väriä harmaaseen syksyyn, kun kilpailuviettiä päästään kutittelemaan tosissaan. Pelaajille ei juurikaan ole kokemusta huipputason salibandystä, vaikka salibandyon kaikille UP-V:n pelaajille varsin tuttu harjoittelumuoto.
- Tarkoituksena onkin näyttää SBS Porin joukkueelle, että vain kovalla asenteella ja uskolla omiin taitoihin voidaan joukkueen kurssi kääntää parempaan suuntaan, toteaa UP-V:n edustusjoukkueen päävalmentaja Kari Löytökorpi.

UP-V:n ja SBS Porin sopimus on voimassa toistaiseksi ja tilannetta seurataan viikko kerrallaan. SBS Pori pyrkii aukaisemaan pelillistä umpisolmuaan kaikin mahdollisen keinoin.
- Ensimmäinen keino solmun aukaisemiseen on, että pelaajia ja juoksuvoimaa on riittävästi, vakuuttaa SBS Porin päävalmentaja Kari Södergård.

Sopimuksen uskotaan palvelevan molempia osapuolia, vaikka UP-V:n pelaajat eivät pystykään tuomaan mukanaan lajiteknisiä hienouksia, saa UP-V vaihtelua peruskuntokauden harjoitteluun. Joukkuelajeissa tarvitaan monipuolisuutta, jota sekä pesäpallo että salibandy edustavat.
- Lopullisena tavoitteena on historiallinen, kokonaisvaltainen talvi- ja kesälajin yhteistyö jo junioripelaajista lähtien, sanoo SBS Porin puheenjohtaja Jouni Lehtimäki.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää